Koude start
- Ik wil Stoere bolletje – € 5,50
met kruidenboter en knoflooksaus. Ons antwoord op stokbrood.
- Karpatsjio – € 11,50
Dungesneden,huisgemarineerde ossenhaas met pijnboompitten, parmezaanse kaas, verse knoflook en olijfolie.
- Italiaans sprookje – € 10,25
Een salade vol tomaten, buffelmozzarella, verse basilicum, ui en dadel vijgendressing.
- Van ‘t land – € 10,50
Bonte, lauwwarme salade van gebakken reepjes ossenhaas, spekjes, champignons en croutons.
- Be eh eh st lekker – € 9,75
Geitenkaas uit de oven op een bedje van sla, geserveerd met een honing mosterddressing en walnoten.
- Steak Tartaar -€ 11,50 Gewoon zoals ie hoort. Met Toast
Warme start
- Champignons – € 9,25
Gegratineerde champignons in een saus van kaas en een klein beetje knoflook
- Kan men Bert? – € 9,25
Gebakken camembert met zwarte bessen compote en brood.
- Garnalen bende – € 9,75
Grote, gepelde garnalen met onze beroemde kiprommeltje saus.
- Trage start – € 9,50
Ongeveer een dozijn (13 stuks)Slakken gegratineerd met kruidenboter en camembert.
- Uit het hoenderhok – € 9,25
Kippenlevertjes met gebakken spekjes en ui, afgeblust met Madeira en room.
- Van de andere kant van de wereldse mosselen – € 9,75
Acht grote Nieuw Zeelandse mosselen met pesto en gegratineerd met Parmezaanse kaas.
Soepen
- Tom en Tom aten soep – € 6,25
Een kruidige tomatensoep met blokjes tomaat en verse basilicum. Met ballen.
- Ui en Soep – € 6,50
Overladen met gegratineerde kaas.
- Patrick’s Sotosoep– € 8,25
Heerlijke Indische kippensoep, geserveerd met verschillende soorten groente, rijst, ei en kroepoek.