Voorgerechten

Koude start

  • Ik wil Stoere bolletje € 5,50
    met kruidenboter en knoflooksaus. Ons antwoord op stokbrood.
  • Karpatsjio – € 11,50
    Dungesneden,huisgemarineerde ossenhaas met pijnboompitten, parmezaanse kaas, verse knoflook en olijfolie.
  • Italiaans sprookje€ 10,25
    Een salade vol tomaten, buffelmozzarella, verse basilicum, ui en dadel vijgendressing.
  • Van ‘t land – € 10,50
    Bonte, lauwwarme salade van gebakken reepjes ossenhaas, spekjes, champignons en croutons.
  • Be eh eh st lekker – € 9,75
    Geitenkaas uit de oven op een bedje van sla, geserveerd met een honing mosterddressing en walnoten.
  • Steak Tartaar -€ 11,50           Gewoon zoals ie hoort. Met Toast

Warme start

  • Champignons – € 9,25
    Gegratineerde champignons in een saus van kaas en een klein beetje knoflook
  • Kan men Bert? – € 9,25
    Gebakken camembert met zwarte bessen compote en brood.
  • Garnalen bende€ 9,75
    Grote, gepelde garnalen met onze beroemde kiprommeltje saus.
  • Trage start€ 9,50
    Ongeveer een dozijn (13 stuks)Slakken gegratineerd met kruidenboter en camembert.
  • Uit het hoenderhok € 9,25
    Kippenlevertjes met gebakken spekjes en ui, afgeblust met Madeira en room.
  • Van de andere kant van de wereldse mosselen – € 9,75
    Acht grote Nieuw Zeelandse mosselen met pesto en gegratineerd met Parmezaanse kaas.

Soepen

  • Tom en Tom aten soep – € 6,25
    Een kruidige tomatensoep met blokjes tomaat en verse basilicum. Met ballen.
  • Ui en Soep€ 6,50
    Overladen met gegratineerde kaas.
  • Patrick’s Sotosoep– € 8,25
    Heerlijke Indische kippensoep, geserveerd met verschillende soorten groente, rijst, ei en kroepoek.