Hoofdgerechten

Vleesgerechten

  • VOC Hupate – € 13,50
    Een spies van gemarineerde kippendij met rijst, satésaus, atjar, gebakken uitjes en kroepoek.
  • Sulf en tulf – € 23,50
    Combinatie van ossenhaaspunten en gamba’s, geserveerd op een Aziatische wijze.
  • Een portie kannibaal – € 18,75
    Hier zijn we beroemd om… Huisgemarineerde spareribs, lekkerder kan niet.
  • Om een lang verhaal… – € 13,50
    Een schnitzel met jägersaus of met champignons, spekjes en ui.
  • En toen en toen en toen – € 25,50
    Tournedos van 250 gram met of champignons of knoflooksaus of pepersaus of champignonsaus of kruidenboter.
  • Verhaal van vroeger – € 17,50
    Kalfslever, met spek en ui.
  • Kiprommeltje – € 13,50
    Kipstukjes in zoete- pikante saus met champignons, ui en paprika.
  • Porc rack – € 18,00
    Supermalse gemarineerde porc rack van de grill, geserveerd met kruidenboter.
  • Mixed grill – € 18,50
    Van biefstuk, kipfilet en spareribs
    Met knoflooksaus en kruidenboter.

Visgerechten

  • Ik zallum filet – € 18,75
    Gebakken zalmfilet met een wittewijn-citroensaus.
  • Van de bodem van de zee – € 19,25
    Grote gepelde garnalen in pikante knoflooksaus.
  • Tonijn– € 22,75
    Gegrilde tonijn met een sausje van soja en gember en wasabimayo.
  • Vistriootje – € 17,50
    Trio van vis (zalm, kabeljauw en roodbaars)met verse groenten, witte wijn en kruidenboter gegaard in aluminiumfolie.
  • Allemaal sliertjes… – € 18,75
    Tagliatelle met zalm en groenten in roomsaus met groene pesto.
  • Thaise Curry…..€ 19,25
    Rooie Thaise curry met 12 grote gepelde gamba’s en groente.
    Geserveerd met rijst en kroepoek.

Vegetarische gerechten

  • Popeye’s passie€ 13,50
    Aardappel gevuld met spinazie, ei en pijnboompitten, gegratineerd met buffelmozzarella op een bedje van champignons.
  • Uit het vuistje – € 14,25
    Een kaasfondue voor 1 met romige kaas, geserveerd met brood en diverse groente.
  • Bollywood Special – € 13,75
    Vegetarische curry met o.a. pompoen, mango, aardappelen en cashewnoten. Geserveerd met naanbrood en rijst.