Lunchkaart

Vanaf 1 juni kunt u genieten van onze nieuwe lunchkaart! Deze heerlijke gerechten zijn beschikbaar van 11:00 tot 16:00 uur.

Soepen

  • Tom en Tom aten soep – € 4,75
    Een kruidige tomatensoep met blokjes tomaat en verse basilicum. Met ballen.
  • Ui en Soep – € 5,25
    Overladen met gegratineerde kaas.
  • Patrick’s Sotosoep – € 7,25
    Heerlijke Indische kippensoep, geserveerd met verschillende soorten groente, rijst, ei en kroepoek.

Broodjes en uitsmijters

  • Uitsmijter met op Waldkornbrood                                   
    • Ham of kaas – € 6,50
    • Rosbief – € 7,50
    • Gerookte Zalm – € 7,50
  • Huisgemaakte tosti op pide brood
    • Ham – € 4,00
    • Kaas – € 4,00
    • Ham, kaas – € 4,50
    • Tomaat, ham, kaas – € 4,50
  • Broodje warm vlees met kippendij en satésaus op pide broodje – €6,50
  • Twee Van Dobben kroketten op brood – € 5,50
  • Gerookte Zalm met roomkaas en brood – € 8,50
  • Boeren Omelet met groente en spek – € 7,50
  • Stoere Bol met biefstukpuntjes, ui, champignons en teriyaki saus – € 8,75

Koude en Warme start

  • Karpatsjio – € 9,75
    Dungesneden, huis gemarineerde ossenhaas met pijnboompitten, parmezaanse kaas, verse knoflook en olijfolie.
  • Italiaans sprookje – € 8,25
    Een salade vol tomaten, buffelmozzarella, verse basilicum, ui en dadel vijgendressing.
  • Van ‘t land – € 8,75                                                                                                                                                                        Bonte, lauwwarme salade van gebakken reepjes ossenhaas, spekjes, champignons en croutons.
  • Be eh eh st lekker – € 7,50                                                                                                                                                            Geitenkaas uit de oven op een bedje van sla, geserveerd met een honing mosterddressing en walnoten.
  • Steak Tartaar – € 9,75                                                                                                                                                                    Gewoon zoals ie hoort. Met Toast
  • Champignons – € 7,25
    Gegratineerde champignons in een saus van kaas en een klein beetje knoflook
  • Kan men Bert? – € 6,25
    Gebakken camembert met zwarte bessen compote en brood.
  • Garnalen bende – € 8,25
    Grote, gepelde garnalen met onze beroemde kiprommeltje saus.
  • Trage start – € 8,25
    Ongeveer een dozijn (13 stuks) slakken gegratineerd met kruidenboter en camembert.
  • Uit het hoenderhok – € 7,75
    Kippenlevertjes met gebakken spekjes en ui, afgeblust met Madeira en room.
  • Van de andere kant van de wereldse mosselen – € 8,50
    Acht grote Nieuw Zeelandse mosselen met pesto en gegratineerd met Parmezaanse kaas.